Ciesze sie, ze Pinto zagral swietny mecz. Kibice Depor zobaczyli, ze Celta, choc w Segunda i moze nawet spasc, wciaz zyje

Hala Celta!

No i Sylvinho tez w podstawie, szkoda by bylo gdyby klub postanowil sie z nim rozstac. Zawsze bede bardzo dobrze wspominal tego pilkarza, to dla mnie przyklad profesjonalizmu.
Zgodze sie z Wami co do 3 pilkarzy: Gudiego, Hleba i Caceresa. Teraz wiemy juz dlaczego Pep postawil na Toure jako srodkowego obronce na 2 polfinal i final LM, kosztem Urugwajczyka. Niestety Martin musialby sie jeszcze bardzo wiele nauczyc gdyby mial kiedys stanowic o sile tej druzyny. Wyprowadzanie pilki z obrony u niego lezy, a, jak juz slusznie zauwazyliscie, to jest jedna z najwazniejszych umiejetnosci wymaganych od obroncow w Barcelonie. Z kolei nie jestem zwolennikiem jego sprzedazy o ile nie pojawi sie klub, ktory zaplaci za niego spora sume. Co zreszta jest prawie nie mozliwe. Gudi i Hleb na pewno odejda, bo niewiele wnosza do tej druzyny. Pep na przyszly sezon bedzie potrzebowal klasowych zmiennikow, ktorzy w razie potrzeby beda w stanie zastapic gwiazdy lub wchodzac z lawki wniesc jakas nowa jakosc do naszej gry.
Kolejna rzecz - cieszy mnie debiut 2 kolejnych wychowankow, Abrahama i Botii