bez kitu, ja wczoraj swoją rozebrałem na części pierwsze i wykryłem usterkę - luźny kabelek...wzialem lutownice i ...stopilem jakis plastikowy kawalek, ale hoey -> był nieistotny. Wku.rwiony przystąpiłem do rozbiórki 'obudowy od połączenia kabelków' i coś pyknelo -> również myśle se ->nieistotne. Po 40 minutach kombinowania Basia w końcu to rozmontowała i oczom naszym ukazał się jakiś kurwa przedwojenny układ scalony z ruchomą kopułką, jakieś 20 blaszek, a wszystko na powierzchni 1cm^2. Dzis zaś wyszedłem zawiedziony z elektrycznego bo ponoć tego nigdzie nie dostane...
Kupie se Boscha Ma ktos sprzedac ?
edit: Pred, Ciebie nie pytam
_________________ "Fani Realu niech spojrzą prawdzie w twarz - obecni piłkarze tego klubu nadają się do pucowania barcelońskiej La Rambla. To też robi się na kolanach, czyli w ich ulubionej pozycji"" - Wojciech Kowalczyk, 30.11.2010 w komentarzu do !V!
_________________ "Fani Realu niech spojrzą prawdzie w twarz - obecni piłkarze tego klubu nadają się do pucowania barcelońskiej La Rambla. To też robi się na kolanach, czyli w ich ulubionej pozycji"" - Wojciech Kowalczyk, 30.11.2010 w komentarzu do !V!
Styl w jakim wygraliśmy jest nasz na zawsze. Dedykuję zwycięstwo Cruyffowi i Rexachowi, którzy wprowadzili go jako pierwsi. Josep Guardiola
Kiedy Cruyff przyszedł w 88 otworzył bardzo długi rozdział, który wciąż nie ma końca. Wielkie postaci w historii Barçy nie rywalizują ze sobą tylko tworzą wspólnie. Nie ma lepszych ani gorszych. To jest suma. Na porażkach, które zdarzają się po drodze, również się uczymy. Andoni Zubizarreta
dobra, kupuje nową i kuszą mięęęę młotowiertarki pneumatyczne firmy kress - ma ktos cos do powiedzenia o tego typu urządzeniach? w niedlugim czasie mam sporo do powiercenia w żelbecie i po paru pracach zwykłym zielonym boschem miałem dosyć. Kibol druhu co Ty na to?
Styl w jakim wygraliśmy jest nasz na zawsze. Dedykuję zwycięstwo Cruyffowi i Rexachowi, którzy wprowadzili go jako pierwsi. Josep Guardiola
Kiedy Cruyff przyszedł w 88 otworzył bardzo długi rozdział, który wciąż nie ma końca. Wielkie postaci w historii Barçy nie rywalizują ze sobą tylko tworzą wspólnie. Nie ma lepszych ani gorszych. To jest suma. Na porażkach, które zdarzają się po drodze, również się uczymy. Andoni Zubizarreta