po przeczytaniu posta preda i spojrzeniu w livescore umarłem
_________________ Przypomina mi się to, co kiedyś o Guardioli mówił Marek Koźmiński. ?Koza? grał z nim w Brescii. I w czasie meczu ruszał skrzydłem, krzyczał ?tu jestem, podaj, zagraj, dawaj?. Raz, drugi, trzeci. W końcu Guardiola do niego podbiegł i mówi: - Ty, nie krzycz tyle, bo ja przecież wszystko widzę. - Wojciech Kowalczyk
Ostatnio zmieniony przez kuryl 2008-02-23, 16:59, w całości zmieniany 2 razy
Faulowali go chyba z 5 razy, w tym dwa razy na zoltko. W koncu sie wqrwil i goscia bez pilki z bara potraktowal, poza tym nie byly to wielkie zawody wielkiego Diego.
_________________ Ronald Koeman 111'
Pedro Rodriguez 115'
Dzisiaj moze obejrze mecz Eintracht-Werder aby upewnic sie na co stac naszego nowego cracka.
Widziałem go tylko kilka razy, ale to jest jakaś popierdółka, a nie crack Barcelony
_________________ ...po 5:0...
Styl w jakim wygraliśmy jest nasz na zawsze. Dedykuję zwycięstwo Cruyffowi i Rexachowi, którzy wprowadzili go jako pierwsi. Josep Guardiola
Kiedy Cruyff przyszedł w 88 otworzył bardzo długi rozdział, który wciąż nie ma końca. Wielkie postaci w historii Barçy nie rywalizują ze sobą tylko tworzą wspólnie. Nie ma lepszych ani gorszych. To jest suma. Na porażkach, które zdarzają się po drodze, również się uczymy. Andoni Zubizarreta
“I am not thinking about leaving Werder. I am very happy here in Bremen and am treated very well here. That is important for a player” the Brazilian told the ZDF sports programme
Cytat:
“I have never spoken to Barcelona”
_________________ "Just because you don't believe in something, doesn't mean it isn't true"
Sratatata, ze nie opusci Werderu. Bardzo czesto mozna przeczytac o zainteresowaniu ze strony Juventusu i jestem raczej pewny ze Diego latem zmieni pracodawce. Txiki siedzi na dupie i nic nie robi
_________________ Ronald Koeman 111'
Pedro Rodriguez 115'