Krotka pilka - jaki ma byc tekst/dzwiek odgrywany, po wyskoczeniu popupa z informacja o PW. Czekam na Wasze propozycje. Pozniej zrobi sie liste + ankiete i wybierze "te jedyna"
Ps, oczywiscie taki tekscior/dzwiek nie moze byc za dlugi.
_________________ Mówili mi, że świat stoi otworem.
Potem poznałem trochę życia i już wiem co to za otwór...
Wiek: 37 Dołączył: 19 Sty 2006 Piwa: 361/371 Skąd: Barcelona
Wysłany: 2007-10-10, 11:44
Dzwiek - najlepiej jakis krotki 'pip', niezbyt intensywny, zeby nie irytowal, ale tez rozpoznawalny, zeby zwracal uwage nawet kiedy mamy wlaczona muzyke itd.
Tekst - krotki: "Wiadomosc panie" A serio: "Nadeszla wiadomosc prywatna". Wystarczy
Crow - ja czekam na ten pomysl, o ktorym rozmawialismy na gg
_________________ Pim pam, pim pam, goles vienen, goles van
Okienko wyskakuje co w Firefoksie też to widać, do tego wiadomość na maila. Ja powiadomienia dźwiękowego nie potrzebują, ale może reszta jest innego zdania
_________________ ...po 5:0...
Styl w jakim wygraliśmy jest nasz na zawsze. Dedykuję zwycięstwo Cruyffowi i Rexachowi, którzy wprowadzili go jako pierwsi. Josep Guardiola
Kiedy Cruyff przyszedł w 88 otworzył bardzo długi rozdział, który wciąż nie ma końca. Wielkie postaci w historii Barçy nie rywalizują ze sobą tylko tworzą wspólnie. Nie ma lepszych ani gorszych. To jest suma. Na porażkach, które zdarzają się po drodze, również się uczymy. Andoni Zubizarreta
_________________ "Nie przybywam tu w glorii wielkiego zawodnika, przybywam tu by z pokorą uczyć się gry"- Thierry Henry "Wolę grać pięć minut dla Barçy, niż 90 dla innej drużyny"- Andres Iniesta