przypominam, że jeszcze nie wyeliminowaliśmy ruskich
najgorsze co może się stać to taki tok myślenia zawodników... no ale my jesteśmy kibicami
spoko spoko, ryjek z druzyna na pewno podejda skoncentrowani na maxa, no a skoro pokonali chelsea na wyjezdzie to na camp nou powinno byc podobnie. Jestem umiarkowanym optymista, chelsea zeby grac dalej musi strzelic dwie bramki, a zeby to zrobic musi zaangazowac wiecej sil = wtedy wiecej miejsca beda mieli z przodu nasi napastnicy. Zreszta Camp Nou to trudna do zdobycia twierdza No chyba ze murinio na prawde przysle druga druzyne, albo jesli pierwsi straca bramke to nakaze swoim podopiecznym kosic naszych rowno z ziemia.
ciekawi mnie czemu zamiast stama nie ma tam rafy
_________________ Ronald Koeman 111'
Pedro Rodriguez 115'
no wlasnie, a rafa asystowal przy dwoch bramkach oraz wspaniale zagral, a jego zespol wygral na terenie rywala, ktory ma najwiecej najlepszych na swoich pozycjach
_________________ Ronald Koeman 111'
Pedro Rodriguez 115'
Urgi: takie rzeczy się po prostu wie, nie musiałem wcale fatygować Ryjka i dzwonić do niego z takimi bzdurami. Mailowo zapewnił mnie jednak, że ich powieziemy po raz drugi, tak profilaktycznie żeby im zamknąć ryje na amen.
'The small victories
The cankers and medallions
<<<The little nothings>>>
They keep me thinking
That someday
I might beat you
But I'll just keep my mouth shut'
Nie sądze żeby postawił na barce a inaczej by nie wygrał a obstawiać innych meczy nie wypda przeciez wiec myśle że terry za kare za og musi zaplacic z wlasnej kasy
_________________ "Ceterum censeo Madrid esse delendam"