Nikt, kto mnie zna, w życiu nie domyśliłby się, że lubię...
... Imerra. Mozecie sie smiac, ale naprawde go lubie. Poczciwy chlopak z niego, a to ze czasem robimy sobie psikusy, to wcale nie znaczy ze sie nie lubimy
PS. Temat ten ma sluzyc takim wlasnie wpisom + uzasadnienie dlaczego dana rzecz/czynnosc/osobe lubimy. Jakkolwiek pedalsko to nie zabrzmialo
PPS. Pomysl na temat oczywiscie zerzniety z forum UMKC .
_________________ Mówili mi, że świat stoi otworem.
Potem poznałem trochę życia i już wiem co to za otwór...
... chomiki. Mozecie sie smiac, ale naprawde je lubie. Poczciwe zwierzątka z nich, a to ze czasem robimy sobie psikusy, to wcale nie znaczy ze sie nie lubimy
nikt by się nie domyślił, że jestem miłośnikiem kolei i komunikacji. o!
_________________ Przypomina mi się to, co kiedyś o Guardioli mówił Marek Koźmiński. ?Koza? grał z nim w Brescii. I w czasie meczu ruszał skrzydłem, krzyczał ?tu jestem, podaj, zagraj, dawaj?. Raz, drugi, trzeci. W końcu Guardiola do niego podbiegł i mówi: - Ty, nie krzycz tyle, bo ja przecież wszystko widzę. - Wojciech Kowalczyk
... chomiki. Mozecie sie smiac, ale naprawde je lubie. Poczciwe zwierzątka z nich, a to ze czasem robimy sobie psikusy, to wcale nie znaczy ze sie nie lubimy
wlasnie sobie przypomnialem jak w dziecienstwie zajebalem mojego chomika rakietka do badmintona, a pozniej przez dwa dni za nim ryczałem
... gra? w koszyk?wk?
Jestem prawie jak Shaq - tzn. gruby jak on (ale to przez zerwane wi?zad?a w kolanie). A poza tym jakie? 40-45 cm ni?szy i bez takich umiej?tno?ci . Ale lubi? sobie wzi?? pi?k? i porzuca?, albo pogra? meczyk jak kto? przyjdzie.
Kiedy? nawet my?la?em, ?eby zapisa? si? do szk??ki koszykarskiej, ale jak mnie zobaczyli (jakie? 1,3m w wieku 11 lat bodaj?e) to kazali mi i?? do "lekarzy od g?owy", np. https://med-lab.com.pl/poradnia-neurologiczna/ albo psychiatry i wi?cej si? w klubie nie pokazywa?