No wlasnie, ja jako student czesto podcieram dupke zwyklym szorstkim papierem, najczesciej najtansza opcja z hipermarketu 8 rolek za 1,35. Jak jestem w domu to moja dupa ma swieto i jest podcierana czyms lepszym, bardziej miekkim. Zewa albo Velvet, lub kazdy inny byle byl bardziej kolorowy niz szary no i milo jakby mial zapach.
Ostatnio zaczelismy ze wspollokatorami kroic papier z uczelni, zazwyczaj w kibelkach sa duze bele papieru w zamknietym pudelku. Ale wystarczy srubokret, chwila i papier jest nasz. A taka duza bela papieru starcza na dluzej niz osmiopak z hipermarketu. Co do jakosci sa podobne.
Ciekaw jestem waszych spostrzezen.
_________________ Ronald Koeman 111'
Pedro Rodriguez 115'
Prawdziwy student powinien gardzic papierem, jak mawiał Kuryl, do niemieckich dup .
_________________ "Fani Realu niech spojrzą prawdzie w twarz - obecni piłkarze tego klubu nadają się do pucowania barcelońskiej La Rambla. To też robi się na kolanach, czyli w ich ulubionej pozycji"" - Wojciech Kowalczyk, 30.11.2010 w komentarzu do !V!
Wiek: 33 Dołączył: 23 Sty 2006 Otrzymał 95 piw(a) Skąd: z Etiopii
Wysłany: 2006-05-29, 01:52
ja jade jakims zwyklym szarakiem z papieru ekologicznego wtornego jak sie wprowadzalem do krk (wrzesien/pazdziernik) to starszy dla mi taka wyjebana torbe tego papieru (ma hurtownie papiernicza i zostalo z dostawy czy cos tedy) Jest tak zajebiscie wydajny ze rok studencki sie konczy a papier dalej mam jest zajebiscie wydajny w chuj !
Ja twierdze, że dupa rzecz ludzka i należy się jej szacunek. W swoim życiu (zwłaszcza w czasach studenckich) miałem do cznienia z różnmi typami papieru niekiedy niezwykle szorstkimi. Czasami niewiele różniły się one od papieru ściernego. Te duże rolki na uczelni były na prawdę wypasione w porównaniu do innych.
W chwili obecnej jest dla mnie tylko jeden papier, który w pełni spełnia moje oczekiwania. Jest to rzeczona już Reggina. Cztwry rolki xxl o wydajności 10 zwykłych rolek. W Tesco do nabycia z a okolło 7 zł. Nie dość, że jest wydajny to jeszcze dobry jakościowo. Wymiękają przy nim wszstkie papiery zapachowe z obrazkami. Szczerze polecam!!
'The small victories
The cankers and medallions
<<<The little nothings>>>
They keep me thinking
That someday
I might beat you
But I'll just keep my mouth shut'
Są takie chwile w życiu, kiedy portfel świeci pustkami, zostało jedynie ostanie 3,5 gdzieś na dnie. Wtedy stajemy przed dylematem, Cherry Mix czy właśnie papier. Wypicie pierwszego, nie posiadając w domu drugiego to praktycznie samobójstwo Ale odkryłem pewien sposób na pogodzenie obu, wydawałoby się wykluczających się wzajemnie rzeczy. Otóż, wystarczy wziąć stary t-shirt, pociąć go na kawałki o wymiarach 10 cm x 10 cm i jechane. Potem ewentualnie do pralki....
no kufa dla mnie to ewentualnie to juz i tak hardcore a co Ty chciales ją na imieniny ubrac ?
_________________ "Fani Realu niech spojrzą prawdzie w twarz - obecni piłkarze tego klubu nadają się do pucowania barcelońskiej La Rambla. To też robi się na kolanach, czyli w ich ulubionej pozycji"" - Wojciech Kowalczyk, 30.11.2010 w komentarzu do !V!