stało się to co było tylko kwestią czasu, CAMPEONE
o przebiegu samego meczu wypowiem się jutro...
_________________ "Nie przybywam tu w glorii wielkiego zawodnika, przybywam tu by z pokorą uczyć się gry"- Thierry Henry "Wolę grać pięć minut dla Barçy, niż 90 dla innej drużyny"- Andres Iniesta
A co do samego meczu, to piłkarze Barcy mimo że już w po pierwszej połowie mieli mistrzostwo, nie zdekoncentrowali się i wygrali. Eto'o strzelił gola i pichichi znowu blisko.
Duża radość, ale wiadomo nie tak wielka jak przed rokiem Każde mistrzostwo ma inny smak....za rok też tak będizie Miejmy nadzieje, że chłopcy zachowają się profesjonalnie i będą oszczędzać wątroby na 17 maja
naprawde dobry mecz w naszym wykonaniu. celta walczaca o LM przez wiekszosc spotkania zupelnie nie mogla sobie z nami poradzic, znowu byla dobra, dominujaca Barca
Nie bede wklejal emotow, bo juz troche wytrzezwialem, aleee chcialem zaznaczyc po raz kolejny znakomita postawe Valdesa.
Cieszy bramka Etu, mam tylko nadzieje ze ten Fatalista Boras nie bedzie mial racji w swoich przepowiedniach i Sami strzeli w Paryzu
Dinho jest nie do pobicia. Najlepszy motyw z tym chlopakiem, ktory chcial sobie zdjecie zrobic Dinho w przeciwienstwie do zazdrosnego Gio pozwolil sie zblizyc mlodemu i jeszcze poczul sie oburzony kiedy ochrona w niedelikatny sposob odporowadzila kibica
Rafa wchodzac do autobusu pokazal dlon z wyciagnietymi dwoma palcami. Nie mam nic przeciwko, zeby bylo tak co roku, z coraz wieksza liczba meksykanskich paluchow
glupio to wyszlo, ze mistrzostwo zapewnione w przerwie, bo radosc nie byla zbyt spontaniczna, ale ogolnie jest zajebiscie
Musze gdzies sprawdzic, ile to juz Valdes ma czyste konto, lacznie z CL. Postawa pod koniec sezonu odkupil swoje winy z czasow gdy byl w glebokim kryzysie. Oby dotrzymal forme do najwazniejszego meczu sezonu.
Wtedy dopeiro bedzie sie dzialo ! A jak juz wygramy CL, to automatycznie strartujemy w kolejnych dwoch finalach, byloby pieknie ;D
No tak, oprocz mistrzostwa i LM wygramy jeszcze Superpuchar Hiszpanii i Europy oraz Puchar Interkontynentalny, a takiego wysypu trofeow dawno nie bylo, wszystko w nogach naszych kochanych kopaczy
W trofeo Zamora prowadzi Canizares i Pinto, obaj wpuscili 26 bramek w 34 meczach, nasz Valdes ma tych bramek wpuszczonych 29 w 35 meczach.
_________________ Ronald Koeman 111'
Pedro Rodriguez 115'
A ja tam byłem miód i wino piłem. Mecz świetny niestety niz zdarłem z naszych ulubieńców ni koszulki bo rów z wodą i wysoka siatka były nie do pokonania. Wszyscy obżerali się w autbosie Telepizzą, Ryjek jadł jeszcze jakieś skittlesy Tylko Angel Mur jadł kanapki od żony. Potem przeżyłem niesamowitą fiestę w mieście z poznanmi kibicami z Compostelli i nad ranem wróciłem do Coruny Było niesamowicie. Teraz czas na świętowanie Borasie i ekipy w weekend.
Ja mam pytanie do tych, którzy oglądali mecz. Czy po ostatnim gwizdku była taka dzika radość jak po meczu z levante?? Bo sciągnąłem już kilka filmików i nie było czegoś takiego. Jeżeli ktoś ma to czy może wrzucić?Ładnie proszę:)
EDIT: już znalazłem kiepsko się cieszyli
_________________ "Ceterum censeo Madrid esse delendam"