Cześć,
Mam pytanie, czy dziecko 11 miesięczne musi kupować cały bilet na mecz?
Znajomy wybiera się na mecz z Getafe z dzieckiem ale nie wie, czy musi czy nie kupować jej bilet? Skąd zaczerpnąć gwarantowane informacje na ten temat?
Okey, okey ale tam jest wyraźnie napisane - for Members i tam trzeba podać swój numer członkowski a mi chodzi o info dla o wejście z dzieckiem 11 miesięcznym dla "piknika". Słyszałem, że zmieniłą się polityka klubu: 1 pax = 1 bilet i dotyczy to wszystkich ale chyba za dziecko 11 miesięczne nie trzeba będzie prawie 200 € płacić?!
Czy ktoś wie jak w takim układzie kupić 3 x bilet dla dorosłych na mecz z Getafe i wejść z dzieckiem za free?
Stanowski ostatnio był na meczu na CN i pisał, że musiał zapłacić za swojego bobasa. Chyba się tego nie ominie, możesz ewentualnie kupić na dziecko najtańszy bilet jaki jest i oglądać mecz z nim na kolanach.
_________________ 63% użytkowników internetu to idioci, jeżeli należysz do tych 47% skopiuj tę statystykę do swojego podpisu.
Thanks for contacting us. We inform you that, as a result of the new rules regarding the access of children to the Stadium, everybody, including kids under 8, must have a ticket in order to attend the game.