Odwolanie przyjete i poddane procesowi glosowania ,wyniki standardowo za tydzien.
_________________ "W tym klubie nauczono mnie, że gdy przegram, mam pogratulować przeciwnikowi, ponieważ był lepszy, a kiedy wygram - pozostać skromnym."
Pep Guardiola
Wbrew zasadom kieła nie chciał ujawnić, za który dokładnie wpis w szałcie otrzymałem ostrzeżenie (taki ma unikalny zwyczaj). Wklejam więc wszystkie moje wypowiedzi w okresie, który podał.
Cytat:
[Dzisiaj 16:22] imerr: waka ogladal wczorajszy mecz na nsport i sa skutki
[Dzisiaj 16:34] imerr: w barze netowy napinaczu . nawet nie ma sensu odpisywac, ze piszesz bzdury. i tak nie zrozumiesz
[Dzisiaj 16:42] imerr: "spalonych nie widzicie tam" tresc i forma to waka w wybitnej formie
[Dzisiaj 16:56] imerr: nie peknij od tej napinki
Żaden z tych wpisów nie nadaje się na warna. Najmocniejsze jest nazwanie napinaczem użytkownika, który ciągle się napina, zbiera warny i regularnie uprawia wycieczki osobiste. Zbrodnia.
_________________ ...po 5:0...
Styl w jakim wygraliśmy jest nasz na zawsze. Dedykuję zwycięstwo Cruyffowi i Rexachowi, którzy wprowadzili go jako pierwsi. Josep Guardiola
Kiedy Cruyff przyszedł w 88 otworzył bardzo długi rozdział, który wciąż nie ma końca. Wielkie postaci w historii Barçy nie rywalizują ze sobą tylko tworzą wspólnie. Nie ma lepszych ani gorszych. To jest suma. Na porażkach, które zdarzają się po drodze, również się uczymy. Andoni Zubizarreta