Wiek: 25 Dołączył: 16 Maj 2012 Piwa: 129/134 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2012-06-12, 13:09
Pomoc w przygotowaniu prezentacji
Witam serdecznie!
Jestem w trakcie robienia prezentacji do szkoły i bardzo przydałaby mi się Wasza pomoc.
Kojarzycie jakieś sytuacje, w których dziennikarze niesamowicie na siłę starają się znaleźć sensację, szczególnie kosztem praw człowieka? Momenty, gdy reporter posługuje się nielegalnymi źródłami przy szukaniu informacji, przez co szkodzi ludziom? Artykuły niesamowicie przekoloryzowane, nieprawdziwe? Pozywanie mediów przez przeróżne osoby publiczne pod zarzutem nierzetelnych informacji? Pozywanie się nawzajem mediów za nierzetelność?
Ponadto, pamietacie konflikty między dziennikarzami? Sytuacje, w których próbują używać jakiś dziwnych sposobów, aby zdobyć informację, czy kopanie pod sobą dołków lub oczernianie innych stacji w mediach?
Za każdą pomoc będę serdecznie wdzięczny, naprawdę!
Zawęź temat, bo to tak, jakbyś pytał czy coś wiemy o piłce i czy mamy jakieś materiały.
_________________ ...po 5:0...
Styl w jakim wygraliśmy jest nasz na zawsze. Dedykuję zwycięstwo Cruyffowi i Rexachowi, którzy wprowadzili go jako pierwsi. Josep Guardiola
Kiedy Cruyff przyszedł w 88 otworzył bardzo długi rozdział, który wciąż nie ma końca. Wielkie postaci w historii Barçy nie rywalizują ze sobą tylko tworzą wspólnie. Nie ma lepszych ani gorszych. To jest suma. Na porażkach, które zdarzają się po drodze, również się uczymy. Andoni Zubizarreta
I o który z punktów wymienionych przez autora tematu tutaj chodzi?
_________________ ...po 5:0...
Styl w jakim wygraliśmy jest nasz na zawsze. Dedykuję zwycięstwo Cruyffowi i Rexachowi, którzy wprowadzili go jako pierwsi. Josep Guardiola
Kiedy Cruyff przyszedł w 88 otworzył bardzo długi rozdział, który wciąż nie ma końca. Wielkie postaci w historii Barçy nie rywalizują ze sobą tylko tworzą wspólnie. Nie ma lepszych ani gorszych. To jest suma. Na porażkach, które zdarzają się po drodze, również się uczymy. Andoni Zubizarreta
Wiek: 25 Dołączył: 16 Maj 2012 Piwa: 129/134 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2012-06-12, 15:32
Nie ma żadnego kryterium - chodzi mi o ogół mediów, może być o piłce, polityce, czymkolwiek, byleby było zgodne z kilkoma zagadnieniami, które wyżej przedstawiłem. Materiały dopiero staram się gromadzić, jednak do czwartku do 24 muszę wysłać to na maila nauczyciela.