jeśli będzie gotowy wcześniej (czyli na gd) to najprawdopodobniej w 100% formie nie będzie, więc jak Danielos posadziłbym go na ławce, ewentualnie na kilkanaście ostatnich minut, nie ma sensu ryzykować...
_________________ "Nie przybywam tu w glorii wielkiego zawodnika, przybywam tu by z pokorą uczyć się gry"- Thierry Henry "Wolę grać pięć minut dla Barçy, niż 90 dla innej drużyny"- Andres Iniesta
dla mnie mzoe w ogole nie zagrac na gd, chyba, ze symbolciznie na 10 minut, tak dla kibicow
nie jest zbytnio porzebny, mamy bedacych w dobrej formie larssona i ludo, a leo jest mlodziutki i lepiej dac mu jeszcze kilka dni na powrot do pelnej dyspozycji i wroci na benfice
niestety mozna przyjac, ze Messiego juz w tym sezonie w barwach Barcy nie zobaczymy
zle zdiagnozowali uraz na poczatku, czy moze za wczesnie wrocil do treningu? szkoda, wielka szkoda
_________________ Przypomina mi się to, co kiedyś o Guardioli mówił Marek Koźmiński. ?Koza? grał z nim w Brescii. I w czasie meczu ruszał skrzydłem, krzyczał ?tu jestem, podaj, zagraj, dawaj?. Raz, drugi, trzeci. W końcu Guardiola do niego podbiegł i mówi: - Ty, nie krzycz tyle, bo ja przecież wszystko widzę. - Wojciech Kowalczyk
Nie wiem o co dokaldnie chodzi, czy nasze sluzby medyczne sa naprawde tak zalosne, ale Messi niedawno przeciez cwiczyl normalnie, oddawal strzaly, widocznie za wczesnie mu na to pozwolili, bo uraz sie chyba odnowil, a nie byl zle zdiagnozowany. nie wiem :p
Oprocz tego jak dla mnie pewna niewiadoma jest wiarygodnosc tego newsa, poniewaz wypowiada sie w nim lekarz reprezentacji Argentyny, jakos mi sie nie widzi, zeby lepiej znal sytuacje, niz goscie z Barcelony. Oby chodzilo mu tylko o to, zeby Messi odpoczywal jak najdluzej przd Mundialem.
Jak dla mnie to ta cała sytuacja to są wielki podchody pod Milan. Za dużo z chelsea graliśmy i teraz Rijkardowi się spodobało robienie przeciwników w ch%ja. Messi jest zdrowy jak ryba ale z Villareal nie zagra pewnie bo mistrzostwo jest już praktycznie nasze a celem jest LM. Zatem jak znam życie to we wtorek o 18 dowiemy się że jednak Messi "cudownie ozdrowiał".....
_________________ "Ceterum censeo Madrid esse delendam"
Byłem troszke zbyt wielkim optymistą...
Ale nie rozumiem twojego toku rozumowania.... jak młodszy o 3 lata to głupszy...?? Stan twojego umysłu nie napawa optymizmem....
edited by danji: skoro nie rozumiesz mojego toku rozumowania, to lepiej by było gdybyś nie odpisywał nic Nie odbieraj wszystkiego jako atak na swoją osobę, bo nigdzie nie napisałem, że jesteś głupi bądź głupszy. Spojrz jeszcze raz na to co napisałem, jaką emotą to zakończyłem, a być może wtedy dojdziesz do innych wniosków. POZDRAWIAM
(jeśli zamierzasz mi odpisać, to uczyń to prosze na PM)
_________________ "Ceterum censeo Madrid esse delendam"
Ostatnio zmieniony przez danji 2006-04-13, 16:06, w całości zmieniany 2 razy
ta kontuzja lionela to kolejny argument dla transferu henry'ego, szkoda chłopaka tymbardziej, że świtnie się spisywał i celowo rijkaard dał mu odpocząć przed tym felernym spotkaniem z chelsea...
_________________ "Nie przybywam tu w glorii wielkiego zawodnika, przybywam tu by z pokorą uczyć się gry"- Thierry Henry "Wolę grać pięć minut dla Barçy, niż 90 dla innej drużyny"- Andres Iniesta