Al loro!
Mamy zielone światło

Są miejsca, 35zł za dobę. Bazę noclegową możecie sobie sprawdzić na stronie ośrodka. Wg mnie domki 4 i 7 osobowe powinny nas interesować. Jak będzie liczba trzody znana, to się jakiś zaklepie i gitara.
Kiedy: 16-18 września
Gdzie:
http://www.mazurpol.com.pl/cicha/
Na miejscu:
- stołówka. Cen nie znam, jakości też nie, ale moi rodzice jedli tam rok temu i żyją, więc chętni mogą ryzykować.
- wypożyczalnia sprzętu wodnego: łódki 10,00/godz. kajaki 8,00/godz. rowery wodne 12,00/godz.
- pomost dla amatorów skoków do wody (imerr, uroczyście otworzysz zlot wykonując popisową bombę z pomostu

)
- prysznice, ale chyba nie w domkach, tylko pomieszczeniu ze stołówką. Dowiem się.
- Bar czynny od 10 do ostatniego klienta (danji

) Ceny, jak to w ośrodkach na Mazurach, ustawione pod warszawiaków (dodajmy: pierdolonych

)
- boisko do tenisa ziemnego (beton), siatkówki plażowej i piłki nożnej.
- można mieć zwierzaki
- piłkarzyki, srarzyki i inne gry w barze. Acha, jest PES więc można pocisnąć jakieś mecze na konsoli

Turniej?

Nie dobra, bez jaj.
Jezioro jest nad samym ośrodkiem. Nie wiem, czy we wrześniu jest ratownik. Jesli jest, to w godzinach jego pracy wyłącznie pływamy po wydzielonym terenie wielkości kawalerki. Kończy o 18, o 13 ma godzinną lub dwugodzinną przerwę na przetrzeźwienie

Do miasta jest autem 5 minut, jeździ też autobus miejski, ale podejrzewam, że rzadko.
Możliwe, że będę miał 4 miejsca w aucie ze Szczytna, więc jak ktoś się już dostanie do mojej mieściny, to podejrzewam, że uda się odebrać

4 osoby.
Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie bardzo żałuję.
Lista chętnych:
1. chaos
Im szybciej, tym lepiej.