napialem o tym na foro rm.pl i jestem ciekaw odzewu Jak tylko bede cos wiedzial to napisze
Trzeba kogos wyznaczyc do zalatwiena sali :p Chyba ze ktos ma jakies znajomosci i moze cos zalatwic na sobote np. Ja postaram sie dac znac do czwartku powiedzmy ile bedzie mierdek, a jesli sie nam nie uda zebrac 5 osob (tak?dobrze was policzylem) to madridistas zagraja ze wsparciem 'reszty swiata'
mysle ze moge potwierdzic obecnosc 4 osob z 'bialej ekipy' = Ufix, Klony (Damian2902 & jego brat blizniak Łukasz-kanonier z madrycka przeszloscia ), ja. Brakujace ogniwo jestesmy w stanie szybko uzupelnic
Pora zaczac myslec o miejscu
Ostatnio zmieniony przez Fufu 2006-01-17, 23:08, w całości zmieniany 1 raz
zycie rzuca mnie prawdopodobnie w niedziele do bydgoszczy na jakies dwa dni, jakby byla perspektywa jakiegos meczyku to z checia bym zostal i 2 dni dluzej. bede sledzil temat i dam znac czy jestem do dyspozycji
kot! kopiesz tę piłkę tyle lat, załatw jakąś salę na niedziele :!:
_________________ ...po 5:0...
Styl w jakim wygraliśmy jest nasz na zawsze. Dedykuję zwycięstwo Cruyffowi i Rexachowi, którzy wprowadzili go jako pierwsi. Josep Guardiola
Kiedy Cruyff przyszedł w 88 otworzył bardzo długi rozdział, który wciąż nie ma końca. Wielkie postaci w historii Barçy nie rywalizują ze sobą tylko tworzą wspólnie. Nie ma lepszych ani gorszych. To jest suma. Na porażkach, które zdarzają się po drodze, również się uczymy. Andoni Zubizarreta
ja bym jednak optował za tą niedzielą, nawet jeśli sala miałaby być gorsza
poczatek o 21 w Fordonie to moze byc dla niektórych problem. ja dojade, ale pewnie pare osób nie.
jeśli więc ktoś coś znajdzie na tn weekend to niech pisze
uwaga: baixinho z nami nie zagra, bo nie bedzie go jednak w tym czasie w Bydzi
_________________ ...po 5:0...
Styl w jakim wygraliśmy jest nasz na zawsze. Dedykuję zwycięstwo Cruyffowi i Rexachowi, którzy wprowadzili go jako pierwsi. Josep Guardiola
Kiedy Cruyff przyszedł w 88 otworzył bardzo długi rozdział, który wciąż nie ma końca. Wielkie postaci w historii Barçy nie rywalizują ze sobą tylko tworzą wspólnie. Nie ma lepszych ani gorszych. To jest suma. Na porażkach, które zdarzają się po drodze, również się uczymy. Andoni Zubizarreta
ja bym jednak optował za tą niedzielą, nawet jeśli sala miałaby być gorsza
ten weekend odpada, nie pasuje mi ani fufu, podejrzewam że z salą równiez byłby kłopot
Cytat:
poczatek o 21 w Fordonie to moze byc dla niektórych problem. ja dojade, ale pewnie pare osób nie.
nie pieprzcie głupot imerr, elfufu i ja jestesmy spoza Bydgoszczy, a mimo to potrafimy sobie zorganizować tak by być, więc tymbardziej miejscowi nie powinni wymyślać problemów
Zakładam liste, prosze o wpisywanie się na niej w przypadku pewności przybycia, liczy się czas, więc nie zwlekać bo przpadnie nam termin...
28 stycznia (sobota), godz. 21, sala XV LO
1. pilus
2. danielos
3. imerr
* fufu nie wpisuje bo on jest z druzyny przeciwnej, jeśli nie zbierze mierdek to ja skołuje 2-3 osoby, które do nich dołączą
mam nadzieje ze ten termin o ktorym pisal danielos bedzie jutro jeszcze wolny
aha i jutro popoludniu dam informacje gdzie co i jak poniewaz zadzwonie jeszcze do XIV LO na ul Łukasiewcza - Zespol Szkol Chemicznych Tam tez jest ponoc calkiem sympatyczna sala i jesli tam przyszla sobota bylaby wolna i o lepszej godzinie to mozna tam zarezerwowac
Co sadzicie?? Moze ktos chce wniesc jakies votum separatum na temat tej nowej propozycji - ja opieram sie na przeprowadzonym wlasnorecznie wywiadzie srodowiskowym na samej sali nie bylem (mowie caly czas o XIV)
XV LO?? po 6 osob ..chcesz grac w siatkowke..pozabijalibysmy sie tam...po 4 + bramkarz to max jak na moj gust. Niedziela-21 by mi pasowalo tylko nie wiem jak potem inni wrociliby do domow o tej porze
28-29 gram dwudniowy turniej w Nakle ale mimo wszystko moge przyjsc troche pokopac
edit by danielos: napisałem po 6 co by większy efekt zrobić, wszystko popsułeś :zly:
co do spotkania Real - Cadiz to jestem umowiony z Ufixem i Damianem2902 na ten mecz wiec Pilus jak chcesz (i inni tez) to zapraszam serdecznie do Pub Play o godzinie 22 w ta sobote
Dla nie kumatych dodam ze wejscie do Pubu Play w sobote po 21 jest przez klub Deja Vu (dawny KLAN)
Uwaga Wiadomosc oficjalna
Sali nie udalo sie zarezerwowac na 28 stycznia Zbyt dlugo trwaly nasze narady!! Zarezerwowalem ja na 4 lutego - sobota - od godziny 21 do godziny 23
mam nadzieje ze ten tydzien poslizgu nikomu nie stanie na przeszkodzie do rozegrania pierwszego historycznego spotkania Madridistas - Cules