Na początku przypomnę o podsumowaniu spotkań w 2010r. oraz zachęcam do udziału w .....
"Ostrzodes 2010" >>> [klik](oddawać swoje typy w starym temacie)
--------------------------------------------
Jako że meczowe spotkania póki co umarły, dlatego zaczynamy rok od tradycyjnego.
Spotkanie Cules 3city Data: 14.01.2011
Start: 18.00
Miejsce: Sopot @Elyta
_________________ Przypomina mi się to, co kiedyś o Guardioli mówił Marek Koźmiński. ?Koza? grał z nim w Brescii. I w czasie meczu ruszał skrzydłem, krzyczał ?tu jestem, podaj, zagraj, dawaj?. Raz, drugi, trzeci. W końcu Guardiola do niego podbiegł i mówi: - Ty, nie krzycz tyle, bo ja przecież wszystko widzę. - Wojciech Kowalczyk
_________________ Przypomina mi się to, co kiedyś o Guardioli mówił Marek Koźmiński. ?Koza? grał z nim w Brescii. I w czasie meczu ruszał skrzydłem, krzyczał ?tu jestem, podaj, zagraj, dawaj?. Raz, drugi, trzeci. W końcu Guardiola do niego podbiegł i mówi: - Ty, nie krzycz tyle, bo ja przecież wszystko widzę. - Wojciech Kowalczyk
Słuchajcie mały offtop.
Mam do Was mega prośbę.
W ciągu 4 dni muszę stworzyć sesję i artykuł do magazynu na temat 3miejskich "ciekawych kulturalno-rozrywkowych miejsc". Dlatego prośba do Was- czy moglibyście zarzucić mi nazwami paru klubów/pubów/kawiarni/ restauracji etc.etc.etc w 3mieście, które wg Was naprawdę warto odwiedzić? Bo siłą rzeczy nie orientuję się we wszystkich.