Jest gdzieś jeszcze może dostępny artykuł Jasia o "Vicky Cristina Barcelona"?
_________________ [Wczoraj 23:25] gustlik89: generlanie cale to forum prowadzi jedna wielka banda kretynow ktora w jednym szeregu mozna postawic z jarasem kaczynskim po prostu kolesiostwo i tyle
Gilu, dostęp do niego mają buul, Raijn i pewnie jasiu.
_________________ ...po 5:0...
Styl w jakim wygraliśmy jest nasz na zawsze. Dedykuję zwycięstwo Cruyffowi i Rexachowi, którzy wprowadzili go jako pierwsi. Josep Guardiola
Kiedy Cruyff przyszedł w 88 otworzył bardzo długi rozdział, który wciąż nie ma końca. Wielkie postaci w historii Barçy nie rywalizują ze sobą tylko tworzą wspólnie. Nie ma lepszych ani gorszych. To jest suma. Na porażkach, które zdarzają się po drodze, również się uczymy. Andoni Zubizarreta
Wiek: 36 Dołączył: 18 Sty 2006 Piwa: 573/489 Skąd: Barcelona
Wysłany: 2012-03-07, 12:52
Mam tekst w wordzie z dziurami na zdjęcia i kilka z nich osobno. Ale w komplecie złożonego nie posiadam, bo zdjęcia doklejałem do tekstu w edytorze bloga.
_________________ Jedyną wadą brunetek jest fakt, że nie są blondynkami.
Nigdy nie mów "nigdy", synku, rzeczywistość nie uznaje pojęć takich jak "nigdy", "na zawsze" i "niemożliwe".
Waldemar Łysiak, Statek
Jeśli ma to być jakiś problem, to dajcie sobie spokój. Po prostu chciałem sobie to jeszcze raz przeczytać.
_________________ [Wczoraj 23:25] gustlik89: generlanie cale to forum prowadzi jedna wielka banda kretynow ktora w jednym szeregu mozna postawic z jarasem kaczynskim po prostu kolesiostwo i tyle
Polecam przetłumaczyć na bloga jeśli ktoś ma czas. Ja niestety mieć go nie będę przez najbliższy tydzień co najmniej. Artykuł Sali i Martina o problemach podatkowych Messiego. Strzał w pysk wszystkim pajacom, którzy już obwołali Leo przestępcą i domagają się linczu lub ukamieniowania Argentyńczyka.