"Mieliśmy szansę na zdobycie gola, ale to gospodarzom udał się ten wyczyn, i to nawet trzykrotnie."
"Jest wiele czynników, ale przede wszystkim zawodnikom brakuje wiary, że to, co robimy, jest dobre i zda egzamin. Chyba nie mają zaufania, że jesteśmy na dobrej drodze."
"Mogłem dalej pracować w Cracovii, ale widziałem, że byłem obarczany za wszystko złe, co się tym klubie dzieje. Stałem się synonimem zła."
"Uważamy, że powołaliśmy najlepszych zawodników, takie jest nasze prawo."
I z szałta:
[Nie 18:11] Partyzant: "Stefan Majewski utrzymał zespół na piątej lokacie" - Czekoladowy Dziadzio po meczu w studiu TVP. Cytat roku, bez kitu
_________________ [Wczoraj 23:25] gustlik89: generlanie cale to forum prowadzi jedna wielka banda kretynow ktora w jednym szeregu mozna postawic z jarasem kaczynskim po prostu kolesiostwo i tyle
Wiek: 44 Dołączył: 14 Mar 2006 Piwa: 468/479 Skąd: Claustrophobopolis
Wysłany: 2009-10-13, 16:56
Z blogu Pola:
Cytat:
Oto rzecznik PZPN, Janusz Atlas niczym rzecznik PRL'owskiego rządu Jerzy Urban nazywa protestujących - co prawda nie wichrzycielami i warchołami, ale - wrogami polskiej piłki, którzy próbują terroryzować opinię publiczną. Antoni Piechniczek fanatycznie broni doktryny, chwaląc przegrany mecz za ilość rzutów rożnych i identyfikację zawodników ze związkiem. A prezes Grzegorz Lato bagatelizuje wygłup kapitana kadry i wszelką inna krytykę związku, dając odczuć, że "PZPN i tak się wyżywi".
Lato o Lewym: "On tylko tak żartował..."
Z obecnych piłkarzy do przyszłych władz PZPN na trenerów i działaczy nadają się najlepiej Dudek który będzie słodko pierdział jak Czekoladowy Dziadzio w studiu TVP i Lewandinho których w pewnych kwestiach jest chyba bardziej uzdolniony niż Wdowczyk.
Klasyk rodzimej myśli szkoleniowej: Wojciech Łazarek, który wygrywał pierwsze połowy w przegranych meczach.
_________________ My name's Pitt. And your ass ain't talkin' your way out of this shit
- Bojkot? Jaki bojkot? To warunki pogodowe sprawiły, że tak mało kibiców zasiadło na trybunach Stadionu Śląskiego podczas meczu Polska - Słowacja - stwierdził po spotkaniu prezes PZPN Grzegorz Lato.
za sport.pl
_________________ [Wczoraj 23:25] gustlik89: generlanie cale to forum prowadzi jedna wielka banda kretynow ktora w jednym szeregu mozna postawic z jarasem kaczynskim po prostu kolesiostwo i tyle
" Swego czasu w PZPN pracował trener, który nazywał się Kazimierz Górski. Nie miał sukcesów klubowych. W tym samym czasie sukcesy w lidze odnosił Teodor Wieczorek. Życie pokazało, że z reprezentacją lepiej poradził sobie Górski. Gdyby szukać analogii, Górski to Majewski, Wieczorek to Smuda. Oczywiście nie oznacza to, że rezygnujemy z trenera Zagłębia - stwierdził Antoni Piechniczek."
_________________ "Fani Realu niech spojrzą prawdzie w twarz - obecni piłkarze tego klubu nadają się do pucowania barcelońskiej La Rambla. To też robi się na kolanach, czyli w ich ulubionej pozycji"" - Wojciech Kowalczyk, 30.11.2010 w komentarzu do !V!