Ostatnie mecze które sędziowal:
Serie A Reggina - Atalanta 3-1
Serie A Sampdoria - Lecce 3-2
Serie A Bologna - Juventus 1-2
UEFA Cup Nancy - Feyenoord 3-0
El. MŚ Holandia - Islandia 2-0
Serie A Reggina - Catania 1-1
LM Celtic FC - AaB Livorno 1:1
Serie A Livorno - Mantova 1-1
El. LM Steaua - Galatasaray 1-0
Powołani:
_________________ chupa, o jodete!
And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him.
Ostatnio zmieniony przez Boraś 2008-11-24, 13:23, w całości zmieniany 1 raz
Myślałem, że mamy tyle samo punktów co Sporting, zupełnie nie wiem dlaczego. jak dla mnie możemy wystawić na w pół rezerwowy skład i wywieźć remis. donieck i tak powieziemy na CN zapewne
_________________ Przypomina mi się to, co kiedyś o Guardioli mówił Marek Koźmiński. „Koza” grał z nim w Brescii. I w czasie meczu ruszał skrzydłem, krzyczał „tu jestem, podaj, zagraj, dawaj”. Raz, drugi, trzeci. W końcu Guardiola do niego podbiegł i mówi: - Ty, nie krzycz tyle, bo ja przecież wszystko widzę. - Wojciech Kowalczyk
a jakby się rezerwowym nie udało wywieżć tego remisu?
nie ma co ryzykować,wystarczy nie przegrać-ale ja myślę że takie nastawienie dla Barcelony zwykle jest zgubne,dlatego lepiej zrobić tzw. tajfun przez 45 minut-strzelić ze 3 gole i rozwiązać kwestię 1 miejsca w grupie.
_________________ życie jest piękne,wystarczy tylko odpowiednio dobrać środki antydepresyjne
Wiek: 37 Dołączył: 14 Mar 2006 Piwa: 385/325 Skąd: Claustrophobopolis
Wysłany: 2008-11-21, 10:31
Zapomnijcie o rezerwowym składzie - nie możemy przegrać, a jak wiemy rezerwy nie do końca dają sobie radę jak na razie. W tym meczu trzeba zagrać na 100%.
Jak wtopimy to mamy 2 miejsce w grupie i teoretycznie mocniejszego przeciwnika w 1/8.
_________________ My name's Pitt. And your ass ain't talkin' your way out of this shit
Wiek: 28 Dołączył: 19 Sty 2006 Piwa: 194/244 Skąd: Barcelona
Wysłany: 2008-11-21, 11:46
Kuryl, lekcewazysz Sporting piszac, ze pol-rezerwowym skladem wywieziemy z Lizbony remis. Sporting jest o wiele silniejszy od Basel, ktore tez zostalo zlekcewazone i urwalo nam punkty w Barcelonie. Tez gralismy pol-rezerwowym skladem. Tak samo ja mowilem przed meczem w Krakowie, ze mozna wystawic rezerwy i wygrac. Tak latwo nie jest, a liga portugalska jest o wiele silniejsza od polskiej czy szwajcarskiej.
chodził mi o to, żeby jak najmniejszym nakładem sił wywieźć dobry rezultat, za który uznam także remis. tyle
_________________ Przypomina mi się to, co kiedyś o Guardioli mówił Marek Koźmiński. „Koza” grał z nim w Brescii. I w czasie meczu ruszał skrzydłem, krzyczał „tu jestem, podaj, zagraj, dawaj”. Raz, drugi, trzeci. W końcu Guardiola do niego podbiegł i mówi: - Ty, nie krzycz tyle, bo ja przecież wszystko widzę. - Wojciech Kowalczyk
Zagrac na maxa i osiagnac co najmniej remis rezerwy zostawic na Szachtior ktory bedzie wesolym przerywnikiem miedzy domowymi pojedynkami z Valencia i mierda. Licze na dobry wystep Guddyego i pierwsza bramke w LM w tym sezonie.
_________________ Ronald Koeman 111'
Pedro Rodriguez 115'
Wygramy bo zagra Messi. Sporting strzeli tyle goli ile będzie miał sytuacji do zdobycia bramki. Pedro po raz kolejny zagra lepiej od Bojana co zaowocuje degradacją do Barcelony B, a Titi strzeli gola i okaże się, że wszędzie grał świetnie tylko nie na justin.tv.